Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku na wędzonych żeberkach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-na-wedzonych-zeberkach1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-na-wedzonych-zeberkach2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-na-wedzonych-zeberkach3-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretońsku na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-na-wedzonych-zeberkach4-2.jpg)
![Krok 5 - Fasolka po bretońsku na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-na-wedzonych-zeberkach5-2.jpg)
![Krok 6 - Fasolka po bretońsku na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-na-wedzonych-zeberkach6-2.jpg)
![Krok 7 - Fasolka po bretońsku na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-na-wedzonych-zeberkach7-2.jpg)
![Krok 8 - Fasolka po bretońsku na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-na-wedzonych-zeberkach0-2.jpg)
fasolka | 500 g |
żeberka | 40 dag |
przecier pomidorowy | 500 g |
keczup | 4 łyżki |
sól do smaku | |
woda | 100 ml |
ziele angielskie | kilka sztuk |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 2 szczypty |
kiełbasa | 25 dag |
cebula | 2 |
olej do smażenia | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: