Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana cebula mięsem i serem żółtym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowana cebula mięsem i serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cebula-miesem-i-serem-zoltym1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowana cebula mięsem i serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cebula-miesem-i-serem-zoltym2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowana cebula mięsem i serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cebula-miesem-i-serem-zoltym0-2.jpg)
cebula | 4 szt. |
łopatka mielona | 300 g |
papryka czerwona | 1/2 szt. |
pomidor | 3 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 1 szt. |
bulion | 1 szkl. |
olej | 2 łyż. |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
ser żółty | 150 g |
musztarda | 1 łyżecz. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
bułka | 1 namoczona w wodzie |
oregano | 1 łyżecz. |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: