Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana cukinia
Kroki postępowania
Smażymy mięso z papryką i cebulką. Doprawiamy solą, pieprzem. Dajemy odcedzoną kukurydzę. Mieszamy.
![Krok 1 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia89-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia90-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia91-2.jpg)
cukinie małe | 3 sztuki |
mięso mielone wieprzowe | 50 dag |
kukurydza w puszce | 1 puszk |
ryż | 2 szklanki |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
cebula biała | 1 sztuka |
olej | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
sól do smaku | 1 do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1 do smaku |
ser żółty | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: