Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana cukinia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia73-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia74-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia75-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia76-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia77-2.jpg)
cukinia | 1 |
mięso mielone | 35 dag |
ser żółty | 15 dag |
ząbek czosnku | 1 |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: