Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana cukinia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia14-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia15-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia16-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia17-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia18-2.jpg)
![Krok 6 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia19-2.jpg)
szynka wieprzowa | 300gram zmielona w maszynce |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | kilka sztuk |
sok pomidorowy | 1 szklanka |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
papryka żółta | 1/2 sztuki |
kasza pęczak | 100 gram przed ugotowaniem |
cukinia | 4 małe sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: