Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Pęczotto z borowikami odc. 19
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia V: Pęczotto z borowikami odc. 19 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-peczotto-z-borowikami-odc.-191-2.jpg)
Na podgrzany na patelni olej wrzucamy cebulę, marchew, grzyby leśne. Po chwili dodajemy pomidory suszone.
![Krok 2 - Przepis dnia V: Pęczotto z borowikami odc. 19 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-peczotto-z-borowikami-odc.-192-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia V: Pęczotto z borowikami odc. 19 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-peczotto-z-borowikami-odc.-193-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia V: Pęczotto z borowikami odc. 19 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-peczotto-z-borowikami-odc.-194-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia V: Pęczotto z borowikami odc. 19 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-peczotto-z-borowikami-odc.-195-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia V: Pęczotto z borowikami odc. 19 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-peczotto-z-borowikami-odc.-196-2.jpg)
kasza pęczak | 100 g |
grzyby leśne | 50 g |
marchew | 2 szt. |
cebula | 1/4 szt. |
suszone pomidory | kilka szt. |
serek kremowy | 60 g |
wino białe | 100 ml |
masło | 50 g |
olej rzepakowy | |
oregano | |
Bazylia suszona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: