Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana cukinia od Hamrocyka
Kroki postępowania
Ry? najlepiej w torebce gotujemy w osolonej wodzie
![Krok 1 - Faszerowana cukinia od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia-od-hamrocyka1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowana cukinia od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia-od-hamrocyka2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowana cukinia od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia-od-hamrocyka3-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowana cukinia od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia-od-hamrocyka4-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowana cukinia od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia-od-hamrocyka5-2.jpg)
![Krok 6 - Faszerowana cukinia od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia-od-hamrocyka0-2.jpg)
cukinia | 2 szt. |
ry | 100 gram |
cebula | 1 szt. |
mi?so mielone | 1/2 kg |
koncentrat pomidorowy | 2 ?y?ki |
sól | |
ser ?ó?ty | 300 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: