Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane udka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane udka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-udka1-2.jpeg)
![Krok 2 - Faszerowane udka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-udka2-2.jpeg)
![Krok 3 - Faszerowane udka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-udka3-2.jpeg)
![Krok 4 - Faszerowane udka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-udka4-2.jpeg)
udka kurczaka | 5 Sztuk |
mozzarella | 0.5 Kulki |
papryka żółta | 0.5 Sztuki |
pomidor | 1 Sztuka |
cebula | 1 Sztuka |
czosnek | 2 Ząbki |
tymianek | 1-2 Łyżeczek |
Majeranek suszony Prymat | 1-2 Łyżeczek |
Papryka słodka mielona Prymat | 1,5 Łyżeczki |
boczek wędzony | 5 Plastrów |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: