Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane ziemniaki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane ziemniaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-ziemniaki13-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane ziemniaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-ziemniaki14-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane ziemniaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-ziemniaki15-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowane ziemniaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-ziemniaki16-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowane ziemniaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-ziemniaki17-2.jpg)
ziemniaki młode | 8 szt |
pieczarki | 200-300 gram |
cebula biała | 1 szt |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
masło 82% | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: