Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowany patison
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowany patison foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-patison1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowany patison foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-patison2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowany patison foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-patison3-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowany patison foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-patison4-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowany patison foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-patison0-2.jpg)
patison | 1 średni |
mięso wieprzowe | 10 dag |
ryż | 1/4 szklanki suchy |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
ser żółty | do posypania |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
ketchup | |
masło | 2 łyżki |
woda | |
cebula | 1/2 mała |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: