Składniki:
NA SPÓD | |
czekolada w proszku | 25 dag |
masło | 25 dag |
cukier | 25 dag |
wanilia | 1 laska |
PRZEŁOŻENIE | |
cytryna | 1 sztuka |
cukier | 1 szklanka |
migdały | 1 1/2 szklanka |
Polewa: | |
czekolada mleczna | 3 tabliczki |
śmietana | 1 szklanka |
NA SPÓD | |
czekolada w proszku | 25 dag |
masło | 25 dag |
cukier | 25 dag |
wanilia | 1 laska |
PRZEŁOŻENIE | |
cytryna | 1 sztuka |
cukier | 1 szklanka |
migdały | 1 1/2 szklanka |
Polewa: | |
czekolada mleczna | 3 tabliczki |
śmietana | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: