Przepis i sposób przygotowania na: Filet mintaj smażony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet mintaj smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-mintaj-smazony1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet mintaj smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-mintaj-smazony2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet mintaj smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-mintaj-smazony3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet mintaj smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-mintaj-smazony4-2.jpg)
![Krok 5 - Filet mintaj smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-mintaj-smazony5-2.jpg)
![Krok 6 - Filet mintaj smażony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-mintaj-smazony6-2.jpg)
filet z mintaja | 500 g |
sok z cytryny | |
sól i pieprz | |
kminek | szczypta |
jajko | 3 |
sól i pieprz | |
mleko 2% | 3 łyżki |
mąka | do optoczenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: