Składniki:
filet z mintaja | 0,5 kg |
ogórki kwaszone | 4 szt |
cebula biała | 3 szt |
Zalewa: | |
olej roślinny | 0,5 szkl |
cukier | 2 łyżki |
ocet 10 % | 6 łyżek |
keczup pikantny | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1,5 łyżki |
woda | 2 szkl |
filet z mintaja | 0,5 kg |
ogórki kwaszone | 4 szt |
cebula biała | 3 szt |
Zalewa: | |
olej roślinny | 0,5 szkl |
cukier | 2 łyżki |
ocet 10 % | 6 łyżek |
keczup pikantny | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1,5 łyżki |
woda | 2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: