Przepis i sposób przygotowania na: Filet z indyka z nadzieniem pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet z indyka z nadzieniem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-indyka-z-nadzieniem-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z indyka z nadzieniem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-indyka-z-nadzieniem-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z indyka z nadzieniem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-indyka-z-nadzieniem-pieczarkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z indyka z nadzieniem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-indyka-z-nadzieniem-pieczarkowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Filet z indyka z nadzieniem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-indyka-z-nadzieniem-pieczarkowym5-2.jpg)
filet z indyka | 800 gram |
pieczarki | 300 gram |
cebula | 2 sztuki |
masło | 2 łyzki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1\3 łyzeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
ziemniaki | 10 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: