Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka nadziewany kozim serkiem w zielonej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet z kurczaka nadziewany kozim serkiem w zielonej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-nadziewany-kozim-serkiem-w-zielonej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z kurczaka nadziewany kozim serkiem w zielonej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-nadziewany-kozim-serkiem-w-zielonej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z kurczaka nadziewany kozim serkiem w zielonej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-nadziewany-kozim-serkiem-w-zielonej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z kurczaka nadziewany kozim serkiem w zielonej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-nadziewany-kozim-serkiem-w-zielonej-panierce0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 szt. |
serek kozi | 70 g |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
bułka czerstwa | 4 szt. |
natka pietruszki | mały pęczek |
szałwia | 6 listków |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 5 łyżek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: