Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka po meksykańsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet z kurczaka po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-po-meksykansku1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z kurczaka po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-po-meksykansku2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z kurczaka po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-po-meksykansku3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z kurczaka po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-po-meksykansku4-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
cebule | 2 sztuki |
pasta curry | 1 łyżka , zielonej |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
chili Prymat | 1 łyżeczka |
cukier brązowy | 1/2 łyżeczki |
sól i pieprz | |
olej do smażenia | |
mleko kokosowe | 400 ml |
warzywa mrożone | 400 g po meksykańsku |
natka pietruszki | 4 łyżki posiekanej |
ryż ugotowany |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: