Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka w chrupiącej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet z kurczaka w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-w-chrupiacej-panierce-1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z kurczaka w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-w-chrupiacej-panierce-2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z kurczaka w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-w-chrupiacej-panierce-3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z kurczaka w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-w-chrupiacej-panierce-4-2.jpg)
![Krok 5 - Filet z kurczaka w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-w-chrupiacej-panierce-5-2.jpg)
filet z kurczaka | 2 szt małe |
chili | 1 łyżeczka |
sól do smaku | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
jaja | 2 szt |
mąka pszenna | 2 szkl |
sól do smaku | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia | 1 L |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: