Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne w migdałowej skorupce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filety rybne w migdałowej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-rybne-w-migdalowej-skorupce1-2.jpg)
![Krok 2 - Filety rybne w migdałowej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-rybne-w-migdalowej-skorupce2-2.jpg)
![Krok 3 - Filety rybne w migdałowej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-rybne-w-migdalowej-skorupce0-2.jpg)
filet z dowolnej ryby | 600 gram |
mąka migdałowa | 40 gram |
migdały w płatkach | 40 gram |
mąka pszenna | do panierowania |
mleko 2% | 3/4 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwa | 2-3 łyżki |
parmezan starty | 40 gram |
natka pietruszki | 2-3 posiekana |
grissini | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: