Przepis i sposób przygotowania na: Fit zupa gulaszowa
Kroki postępowania
Paprykę chilli w drobniutką kosteczkę.
Paprykę w większą.
Z mięsa wycinamy tłuszcz i kroimy w kostkę (1x1cm)
Czosnek przeciskamy przez praskę.
Ziemniaki kroimy w kostkę (1x1)
Marchew kroimy w plasterki.
![Krok 1 - Fit zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fit-zupa-gulaszowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Fit zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fit-zupa-gulaszowa2-2.jpg)
Dodajemy papryki i przesmażamy 2 minuty.
![Krok 3 - Fit zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fit-zupa-gulaszowa3-2.jpg)
Gotujemy pod przykryciem, na małym ogniu, około godziny.
![Krok 4 - Fit zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fit-zupa-gulaszowa4-2.jpg)
Podajemy z łyżką jogurtu naturalnego (lub bez jeśli ktoś lubi wyraźniejszy smak).
![Krok 5 - Fit zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fit-zupa-gulaszowa5-2.jpg)