Przepis i sposób przygotowania na: flaczki tradycyjne
Kroki postępowania
![Krok 1 - flaczki tradycyjne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaczki-tradycyjne1-2.jpg)
![Krok 2 - flaczki tradycyjne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaczki-tradycyjne2-2.jpg)
![Krok 3 - flaczki tradycyjne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaczki-tradycyjne0-2.jpg)
flaki suche mrożone | 1 kg |
żeberko wołowe | 0,5 kg |
marchew | 2 szt |
por | |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/3 szt |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
imbir | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: