Przepis i sposób przygotowania na: flądra z pikantną salsą i ryżem
Kroki postępowania
![Krok 1 - flądra z pikantną salsą i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fladra-z-pikantna-salsa-i-ryzem1-2.jpg)
![Krok 2 - flądra z pikantną salsą i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fladra-z-pikantna-salsa-i-ryzem2-2.jpg)
![Krok 3 - flądra z pikantną salsą i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fladra-z-pikantna-salsa-i-ryzem3-2.jpg)
![Krok 4 - flądra z pikantną salsą i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fladra-z-pikantna-salsa-i-ryzem4-2.jpg)
![Krok 5 - flądra z pikantną salsą i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fladra-z-pikantna-salsa-i-ryzem5-2.jpg)
ryż | 100 g |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
majonez | 2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
flądra | 400 g |
cebula | 1 szt |
cukinia | 2 szt |
pomidorki cherry | 10 szt |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
ocet winny czerwony | do smaku |
marchewka | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: