Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie paszteciki z grzybami i suszoną żurawiną.*.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuskie paszteciki z grzybami i suszoną żurawiną.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-paszteciki-z-grzybami-i-suszona-zurawina..1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuskie paszteciki z grzybami i suszoną żurawiną.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-paszteciki-z-grzybami-i-suszona-zurawina..2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuskie paszteciki z grzybami i suszoną żurawiną.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-paszteciki-z-grzybami-i-suszona-zurawina..3-2.jpg)
![Krok 4 - Francuskie paszteciki z grzybami i suszoną żurawiną.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-paszteciki-z-grzybami-i-suszona-zurawina..4-2.jpg)
![Krok 5 - Francuskie paszteciki z grzybami i suszoną żurawiną.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-paszteciki-z-grzybami-i-suszona-zurawina..5-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
pieczarki | 300 g |
borowiki | 200 g |
cebula | 2 szt. |
masło klarowane | 3 łyżki |
suszona żurawina | 3 łyżki |
natka pietruszki | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
koperek | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: