Przepis i sposób przygotowania na: Krem grzybowy.*.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem grzybowy.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy..1-2.jpg)
![Krok 2 - Krem grzybowy.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy..2-2.jpg)
![Krok 3 - Krem grzybowy.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy..3-2.jpg)
![Krok 4 - Krem grzybowy.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy..4-2.jpg)
![Krok 5 - Krem grzybowy.*. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy..5-2.jpg)
pieczarki | 700 g |
borowiki | 200 g |
cebula | 2 szt. |
tymianek | 1 opakowanie |
Czosnek suszony Prymat | 1 opakowanie |
woda | 1,5 l |
masło | 100 g |
wino białe | 50 ml |
olej rzepakowy | 100 ml |
rosół warzywny | 2 kostki |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: