Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie pierożki z lekkim farszem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuskie pierożki z lekkim farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pierozki-z-lekkim-farszem1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuskie pierożki z lekkim farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pierozki-z-lekkim-farszem2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuskie pierożki z lekkim farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pierozki-z-lekkim-farszem3-2.jpg)
![Krok 4 - Francuskie pierożki z lekkim farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pierozki-z-lekkim-farszem4-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
cukinia | 1/2 sztuki |
boczek parzony | 150 g |
ryż | 100 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
żółtko jajek | 1 sztuka |
nasiona sezamu | 1/2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: