Przepis i sposób przygotowania na: galaretkowiec kokosowy z owocami
Kroki postępowania
Tężejącą wylać na górną warstwę herbatników.
Przed podaniem odwinąć z foli i odciąć boki. Gotowe, smacznego.
miąższ kokosa | 200 gram |
cukier | 1/2 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
budyń waniliowy | 1 łyżka |
gruszka | 1 sztuka |
kiwi | 1 sztuka |
banan | 1/2 sztuki |
limonka | 1 sztuka |
woda | 2 szklanki |
wanilia | |
herbatniki | 80-100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: