Przepis i sposób przygotowania na: GALART Z PIERSI KURCZAKA
Kroki postępowania
![Krok 1 - GALART Z PIERSI KURCZAKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galart-z-piersi-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - GALART Z PIERSI KURCZAKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galart-z-piersi-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - GALART Z PIERSI KURCZAKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galart-z-piersi-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - GALART Z PIERSI KURCZAKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galart-z-piersi-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 5 - GALART Z PIERSI KURCZAKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galart-z-piersi-kurczaka5-2.jpg)
jajko | 4 szt |
piersi z kurczaka | 2 szt |
marchew | 4 szt |
groszek konserwowy | 150 g |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżki |
rosół drobiowy | 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: