Przepis i sposób przygotowania na: Gdy zostanie rosół, czyli krem porowo-pieczarkowy :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gdy zostanie rosół, czyli krem porowo-pieczarkowy :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gdy-zostanie-rosol-czyli-krem-porowo-pieczarkowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Gdy zostanie rosół, czyli krem porowo-pieczarkowy :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gdy-zostanie-rosol-czyli-krem-porowo-pieczarkowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Gdy zostanie rosół, czyli krem porowo-pieczarkowy :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gdy-zostanie-rosol-czyli-krem-porowo-pieczarkowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Gdy zostanie rosół, czyli krem porowo-pieczarkowy :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gdy-zostanie-rosol-czyli-krem-porowo-pieczarkowy4-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 5 - Gdy zostanie rosół, czyli krem porowo-pieczarkowy :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gdy-zostanie-rosol-czyli-krem-porowo-pieczarkowy5-2.jpg)
rosół warzywny | 1,5 l |
pieczarki | 300 g |
por | 2 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
ziemniaki młode | 4-5 szt |
olej do smażenia | |
śmietana 30% | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: