Przepis i sposób przygotowania na: Gnocchi w sosie pieczarkowo-śmietanowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gnocchi w sosie pieczarkowo-śmietanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gnocchi-w-sosie-pieczarkowosmietanowym3-2.jpg)
W miedzyczasie gotujemy gnocchi.
![Krok 2 - Gnocchi w sosie pieczarkowo-śmietanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gnocchi-w-sosie-pieczarkowosmietanowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Gnocchi w sosie pieczarkowo-śmietanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gnocchi-w-sosie-pieczarkowosmietanowym1-2.jpg)
![Krok 4 - Gnocchi w sosie pieczarkowo-śmietanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gnocchi-w-sosie-pieczarkowosmietanowym0-2.jpg)
gnocchi | 1/2 kg |
pieczarki | 20 dag |
cebula | 1 duża |
śmietana 18 proc | 200 ml |
sól do smaku | |
pieprz | wg uznania |
pietruszka zielona | wg uznania |
masło roślinne | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: