Przepis i sposób przygotowania na: Gofry z dżemem agrestowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gofry z dżemem agrestowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gofry-z-dzemem-agrestowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Gofry z dżemem agrestowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gofry-z-dzemem-agrestowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Gofry z dżemem agrestowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gofry-z-dzemem-agrestowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Gofry z dżemem agrestowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gofry-z-dzemem-agrestowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Gofry z dżemem agrestowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gofry-z-dzemem-agrestowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Gofry z dżemem agrestowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gofry-z-dzemem-agrestowym6-2.jpg)
agrest | 500 g |
cukier | 200 g |
woda | 3 łyżki |
mąka tortowa | 450 g |
mleko 3,2% | 110 ml |
jajko | 1 szt |
cukier waniliowy | 2 opakowania |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 3 szczypty |
olej słonecznikowy | 30 g |
masło | 70 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: