Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki81-2.jpg)
![Krok 2 - gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki82-2.jpg)
![Krok 3 - gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki83-2.jpg)
![Krok 4 - gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki84-2.jpg)
![Krok 5 - gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki85-2.jpg)
![Krok 6 - gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki86-2.jpg)
kapusta biała | 1,5 kg |
mięso mielone | 60 dag |
ryż | 10 dag |
cebula | |
jajko | |
mąka | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | pół szklanki |
bulion warzywny | 1,5 l |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 4-5 ziaren |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: