Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Gulasz wieprzowy, odc.1
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia V: Gulasz wieprzowy, odc.1 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-gulasz-wieprzowy-odc.11-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia V: Gulasz wieprzowy, odc.1 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-gulasz-wieprzowy-odc.12-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia V: Gulasz wieprzowy, odc.1 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-gulasz-wieprzowy-odc.13-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia V: Gulasz wieprzowy, odc.1 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-gulasz-wieprzowy-odc.14-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia V: Gulasz wieprzowy, odc.1 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-gulasz-wieprzowy-odc.15-2.jpg)
karkówka wieprzowa | 400 g |
grzyby leśne | 200 g |
cebula | 1/2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
marchewka | 1 sztuka |
rosół wołowy | 1 kostka |
Owoc jałowca cały Prymat | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
Rozmaryn suszony Prymat | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: