Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki55-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki56-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki57-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki58-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki59-2.jpg)
![Krok 6 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki60-2.jpg)
![Krok 7 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki61-2.jpg)
mięso mielone | 1 kg |
ryż | 15 dag |
jajko | 1 sztuka |
pietruszka zielona | garść |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
kapusta | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: