Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki69-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki70-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki71-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki72-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki73-2.jpg)
ryż ugotowany | 200 g |
mięso mielone wieprzowe | 1 kg |
jajko | 3 sztuki |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
kapusta biała | 1 główka |
woda | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: