Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki10-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki11-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki12-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki13-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki14-2.jpg)
![Krok 6 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki15-2.jpg)
kapusta biała | 1 główka |
mięso mielone | drobowe 500g |
ryż | basmanti 2 torebki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
bulion warzywny | 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: