Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-w-sosie-pomidorowym12-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-w-sosie-pomidorowym13-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-w-sosie-pomidorowym11-2.jpg)
800 g mielonego mięsa | |
500 g kapusty włoskiej | |
2 łyżki bułki tartej | |
2 łyżki kaszy manny | |
sól, pieprz, papryka słodka | |
sos pomidorowy | |
2 marchewki | |
płynnego przecieru | 250 g |
Liść laurowy suszony Prymat | |
rosół warzywny | 1 l |
jajko | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: