Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki bez zawijania wg Gosi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki bez zawijania wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-wg-gosi1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki bez zawijania wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-wg-gosi2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki bez zawijania wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-wg-gosi3-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki bez zawijania wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-wg-gosi4-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki bez zawijania wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-wg-gosi5-2.jpg)
![Krok 6 - Gołąbki bez zawijania wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-wg-gosi6-2.jpg)
![Krok 7 - Gołąbki bez zawijania wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-wg-gosi7-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 600 gram |
kapusta biała | młoda 1/2 główki |
cebula czerwona | 1 mniejsza |
kasza manna | 1,5 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
jajko | 1 |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
mąka | do panierowania |
tłuszcz do smażenia | |
woda | 4 szklanki |
kostka rosołowa | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | ok. 170 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: