Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki oszukane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki oszukane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-oszukane1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki oszukane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-oszukane2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki oszukane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-oszukane3-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki oszukane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-oszukane4-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki oszukane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-oszukane5-2.jpg)
kapusta pekińska | |
mięso mielone | 70 dkg |
cebula | 1 |
płatki ryżowe | 10 dkg |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól do smaku | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
przecier pomidorowy | 1/2 |
woda | 1 l |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 1 łyżka |
warzywa suszone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: