Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki po chińsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-po-chinsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-po-chinsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-po-chinsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-po-chinsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-po-chinsku5-2.jpg)
![Krok 6 - Gołąbki po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-po-chinsku6-2.jpg)
filety z kurczaka | 2 szt |
marchewki | 2 szt |
kapusta pekińska | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
bulion drobiowy | 1 1/2 szkl |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sos sojowy | 2-3 łyżki |
ryż | 1 szkl |
ząbki czosnku | 2 szt |
ocet ryżowy | 1 łyżka |
sos sojowy | 2 łyżki |
mielona trawa cytrynowa | 1/2 łyżeczki |
cukier brązowy | 1/2 łyżeczki |
olej sezamowy | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: