Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z 3 rodzajów mięs
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki z 3 rodzajów mięs foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-3-rodzajow-mies2-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki z 3 rodzajów mięs foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-3-rodzajow-mies3-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki z 3 rodzajów mięs foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-3-rodzajow-mies4-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki z 3 rodzajów mięs foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-3-rodzajow-mies1-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki z 3 rodzajów mięs foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-3-rodzajow-mies0-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 300 g |
mięso mielone wieprzowe | 300 g |
mięso mielone drobiowe | 300 g |
kapusta biała | 1 głowa |
ryż | 2 torebki |
pieprz | |
sól | |
jajko | 1 szt |
majeranek | |
oliwa | |
przecier pomidorowy | 2 słoiki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
śmietana 12% | 0,5 szklanki |
mąka | 2 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: