Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z czerwonej kapusty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki z czerwonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-czerwonej-kapusty1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki z czerwonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-czerwonej-kapusty2-2.jpg)
Dusimy do miękkości ok 20 minut.
Smacznego!
![Krok 3 - Gołąbki z czerwonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-czerwonej-kapusty3-2.jpg)
kapusta czerwona | 1 główka |
mięso mielone | 1/2 kg |
cebula | 1 |
czosnek | 1 ząbek |
ryż | 10 dag |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta |
kostka rosołowa | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 szt |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: