Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z farszem ryżowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki z farszem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-farszem-ryzowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki z farszem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-farszem-ryzowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki z farszem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-farszem-ryzowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki z farszem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-farszem-ryzowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki z farszem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-farszem-ryzowym5-2.jpg)
kapusta biała | 7 liści |
ryż brązowy | 200 g |
boczek wędzony | 250 g |
cukinia | 1 sztuka |
rosół | 1/2 szlanki |
sól | 1 łyżka cebulowej |
chili Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: