Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z kapusty włoskiej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki z kapusty włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-kapusty-wloskiej3-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki z kapusty włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-kapusty-wloskiej4-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki z kapusty włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-kapusty-wloskiej5-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki z kapusty włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-kapusty-wloskiej6-2.jpg)
kapusta włoska | 1 szt |
ryż | 200 g |
mięso mielone wieprzowe | 80 dag |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 2 szt |
sól i pieprz | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
śmietana 18 proc | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: