Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z mięsem mielonym
Po upieczeniu wyłożyć gołabki, oddzielnie zrobić sos pomidorowy z dodatkiem kostki rosołowej, koncentratu pomidorowego, listka laurowego.
kapusta | 1 sztuka |
mięso mielone | 1 kg |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
koncentrat pomidorowy | 1 sztuka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
masło | 2 łyżki |
ryż | 3 torebki |
przyprawa do dań Kucharek do s | |
majeranek | 1 szczypta |
śmietana do sosu | |
mąka do zagęszczenia sosu |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: