Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z nowym smaczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki z nowym smaczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-nowym-smaczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki z nowym smaczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-nowym-smaczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki z nowym smaczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-nowym-smaczkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki z nowym smaczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-nowym-smaczkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki z nowym smaczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-nowym-smaczkiem5-2.jpg)
kapusta włoska | 1 główka |
mięso mielone wieprzowe | 1 kg |
ryż | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
cukinia | 1,5 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1-2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cebula | 1 sztuka |
pomidory w puszce | 1 sztuka |
suszone pomidory | 5-6 sztuk |
olej | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: