Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-ryzowo-grzybowym-nadzieniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-ryzowo-grzybowym-nadzieniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-ryzowo-grzybowym-nadzieniem3-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-ryzowo-grzybowym-nadzieniem4-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-z-ryzowo-grzybowym-nadzieniem5-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 400 g |
marchew | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
ryż | 100 g |
kurki | 50 g |
pieczarki | 100 g |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
kapusta biała | liście 10 szt |
koncentrat pomidorowy | 150 g |
mąka pszenna | 1 łyżka |
woda | 250 ml |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: