Przepis i sposób przygotowania na: Golonka pieczona w piwie Porter
Kroki postępowania
![Krok 1 - Golonka pieczona w piwie Porter foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-pieczona-w-piwie-porter1-2.jpg)
![Krok 2 - Golonka pieczona w piwie Porter foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-pieczona-w-piwie-porter2-2.jpg)
![Krok 3 - Golonka pieczona w piwie Porter foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-pieczona-w-piwie-porter3-2.jpg)
![Krok 4 - Golonka pieczona w piwie Porter foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-pieczona-w-piwie-porter4-2.jpg)
![Krok 5 - Golonka pieczona w piwie Porter foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-pieczona-w-piwie-porter5-2.jpg)
![Krok 6 - Golonka pieczona w piwie Porter foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-pieczona-w-piwie-porter6-2.jpg)
golonka wieprzowa | tylna duża |
piwo porter | 1 szkl. |
miód płynny | 1 łyżka |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
cebula biała | średnia |
olej do smażenia | 3-4 łyżki |
przyprawa w płynie | 2 łyżki |
Owoc jałowca cały Prymat | 4-5 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
Ziele angielskie całe Prymat | 5-7 |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: