Przepis i sposób przygotowania na: Gotowane roladki z warzywnym nadzieniem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gotowane roladki z warzywnym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gotowane-roladki-z-warzywnym-nadzieniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Gotowane roladki z warzywnym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gotowane-roladki-z-warzywnym-nadzieniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Gotowane roladki z warzywnym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gotowane-roladki-z-warzywnym-nadzieniem3-2.jpg)
![Krok 4 - Gotowane roladki z warzywnym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gotowane-roladki-z-warzywnym-nadzieniem4-2.jpg)
filet z kurczaka | 500 g |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
marchewka | 1 szt |
koper świeży | |
natka pietruszki | |
pieczarki | 150 g |
cebula biała | 1 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: