Przepis i sposób przygotowania na: Grahamki na zakwasie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Grahamki na zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grahamki-na-zakwasie1-2.jpg)
![Krok 2 - Grahamki na zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grahamki-na-zakwasie2-2.jpg)
![Krok 3 - Grahamki na zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grahamki-na-zakwasie3-2.jpg)
![Krok 4 - Grahamki na zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grahamki-na-zakwasie4-2.jpg)
![Krok 5 - Grahamki na zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grahamki-na-zakwasie5-2.jpg)
zakwas żytni | 40 gram |
woda letnia | 60 ml |
mąka pszenna typ 750 | 100 gram |
drożdże świeże | 2 gram |
zaczyn chlebowy | |
mąka pszenna typ 500 | 250 gram |
mąka pszenna typ 1850 | 100 gram |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
drożdże świeże | 5 gram |
olej | 1 łyżka |
sól | 11 gram |
woda | 240 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: