Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana pierś z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Grillowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowana-piers-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 2 - Grillowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowana-piers-z-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 3 - Grillowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowana-piers-z-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 4 - Grillowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowana-piers-z-kurczaka5-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
jogurt bałkański | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
kolendra mielona | 1/4 łyżeczki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
Przyprawa do mięs Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: