Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane chlebki nadziewane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Grillowane chlebki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-chlebki-nadziewane1-2.jpg)
![Krok 2 - Grillowane chlebki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-chlebki-nadziewane2-2.jpg)
![Krok 3 - Grillowane chlebki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-chlebki-nadziewane3-2.jpg)
![Krok 4 - Grillowane chlebki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-chlebki-nadziewane4-2.jpg)
mąka chlebowa | 500 g |
mleko ciepłe | 200 ml |
woda ciepła | 100 ml |
drożdże suche | 2 łyżeczki |
sól | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
oliwa | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
ser fromage | 70 g |
suszone pomidory | 4 |
oliwki czarne | 4 |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
buraczki konserwowe | 2 łyżki |
jogurt naturalny | 150 ml |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: